Zonnepanelen zakelijk / particulier

Waarom Zonnepanelen bij Maru Systems?

1. Jarenlange ervaring

Maru Systems Gespecialiseerd Installateur Zonnepanelen Maru Systems is gespecialiseerd installateur van Zonnepanelen. Wij installeren slechts REC panelen van Europesche kwaliteit. Dit doen wij bewust en sinds 2007. Wij zijn door deze fabrikant beoordeeld als erkend installateur. Bij ons alleen kwaliteit panelen en kwaliteit installatie service! Let op met installateurs!  Het AD heeft gemeld dat de `cowboys` op de markt veel fouten maken. Maru Systems voorkomt deze fouten door iedere installatie door experts te laten beoordelen. Chinese Zonnepanelen, wij niet! U wilt natruulijk dat uw investering in Zonnepanelen het best tot zijn recht komt. Wij van Maru Systems zullen u hierbij helpen. Onze experts komen bij u langs om uw dak te beoordelen en zullen een advies geven op basis van uw situatie. De plaatsing zal plaats hebben door onze erkende installateurs. De afgelopen periode zijn er berichten dat er `cowboys` op de markt alles doen voor de klant. Vaak houden deze geen rekening met de schaduw of installatie van `strings` in de panelen. Bij Maru Systems zorgen wij dat uw investering het best tot zijn recht komt. Het programma RADAR van de Tros heeft ook melding gemaakt van slechte installaties.
Wilt u kwaliteit en goede garantie neem dan contact met ons op.

2. Professionele aanpak

Professionele aanpak

3. Betrouwbare merken

 

4. Klantwaardering 8.3 !!!

De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek leverde een gemiddelde waardering op van een 8,3!

Aanmelden terug levering: Wij adviseren u om altijd uw energiemaatschappij op de hoogte te brengen dat u een energie gaat terug leveren. Dit kunt u al doen voordat de zonnepanelen zijn gemonteerd en/of aangesloten!

De Locaties van onze installaties

Onderstaande kaart geeft een indruk van een deel van de geïnstalleerde installaties in heel Nederland en België de afgelopen jaren. Zoals u kunt zien zijn wij vertrouwd in de provincie Noord Holland 

Meer informatie: telefoon  +31 299 41 66 41

Offerteaanvraag zonnepanelen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan door onderstaande velden in te vullen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.