Deelname evenementen

Seminar Nederland Co2 Neutraal
Op zowel 4 september als 27 november 2014 was Maru Systems te gast als standhouder tijdens het seminar Nederland CO2 Neutraal. Door middel van een schaalmodel van het product De Groene Aggregaat konden de aanwezige bezoekers kennismaken een product wat naadloos aansluit bij de doelstellingen van de CO2 Prestatieladder, namelijk het terugdringen van CO2 uitstoot.

De Groene Aggregaat Seminar Nederland CO2 Neutraal

De Groene Aggregaat Seminar Nederland CO2 Neutraal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week van de Energie Pakhuis De Zwijger
Tijdens De Week van De Energie van 14 t/m 19 september 2014 was Maru Systems aanwezig als exposant met de producten De Groene Aggregaat en het Maru Elx daglichtregeling systeem. Deze week stond in het teken van de transitie naar een duurzame energievoorziening. Voor een korte weergave van deze week wordt verwezen naar de website van Pakhuis De Zwijger.

Maru Systems als partner van De Week van de Energie

Maru Systems als partner van De Week van de Energie


Ecobuild Londen maart 2014
Op uitnodiging van de NBCC (Nederlands Britse Kamer van Koophandel) was Maru Systems International aanwezig op Ecobuild 2014 te Londen van 3 t/m 6 maart. Tijdens deze drie dagen durende beurs, de grootste van Europa op het gebied van duurzaam bouwen, werd de internationale variant van De Groene Aggregaat, te weten RPS-systems, gepresenteerd aan het Engelse publiek, evenals het Maru Elx daglichtregeling systeem. Dit alles vond plaats op het Holland Paviljoen.

Er werden veel positieve reacties op de innovatieve producten ontvangen, niet alleen vanuit Engeland, maar ook van geïnteresseerde partijen afkomstig uit andere continenten. Maru Systems International kijkt terug op een interessante, maar vooral nuttig deelname aan dit evenement en heeft hiermee de eerste serieuze stappen gezet om de markt in Engeland te bedienen.

Maru Systems at Ecobuild 2014 Dutch paviljoen

Maru Systems at Ecobuild 2014 Dutch paviljoen

 

Duurzaamheidsmarkt Purmerend september 2013