De Groene Aggregaat

Dé hybride generator voor een betrouwbare energievoorziening

Klik hier voor de volledige website van De Groene Aggregaat!

De Groene Aggregaat is een hybride generator die is voorzien van REC zonnepanelen en een ingebouwd accupakket, verwerkt in een compacte mobiele unit. Door de ondersteuning van de REC zonnepanelen en het accupakket wordt tot 95% aan brandstof verbruik bespaard ten opzichte van reguliere aggregaten.

Waarom een hybride generator?

De energiebehoefte wordt vanuit het accupakket geleverd en bij piekmomenten van een groot vermogen schakelt de ingebouwde generator automatisch in. Het geleverde continue vermogen van de generator varieert van 5kVa tot 100KvA. De Groene Aggregaat is zo ontwikkeld dat het hufterproof, mobiel en volledig off-grid is.

De Container met camerabewaking in 3 fasen:

De Groene Aggregaat is beschikbaar voor verkoop of lease. Voor meer informatie www.degroeneaggregaat.nl

Nieuw model De Groene Aggregaat met roterende arm en cameramast

De uniek mobiel roterende arm laat de zonnepanelen automatisch binnen twee minuten uit de container draaien. Na gebruik kan met hetzelfde gemak de arm weer ingedraaid worden. Dit maakt De Groene Aggregaat, met als basis een 8 ft zeecontainer, zeer mobiel en hufterproof. De aanvraag van het octrooi en patent op deze unieke arm is in een afrondende fase.

Door deze snelle en gemakkelijke toepassing kan de aggregaat gemakkelijk verplaatst of vervoerd worden. Door het zonnepanelen pakket bespaart u tot 95% aan brandstofkosten ten opzichte van een reguliere aggregaat.

Contactpersoon De Groene Aggregaat:
Ruud Sijmons
telefoon  +31 299 41 66 41