Inspecties en keuringen

Keuring & inspectie elektrische installatie

Elektrotechnische installaties moeten voldoen aan verschillende veiligheidseisen. Binnenkort wordt het keuren van elektrische installaties voor zowel bedrijven als particulieren verplicht gesteld door de overheid. Maru Systems heeft gecertificeerd, praktijkgericht en gekwalificeerd personeel om deze keuringen uit te mogen voeren. Maru Systems, expert in inspecties van elektrische installaties.

Door middel van een inspectie op locatie wordt een officieel keuringsrapport opgesteld waaruit mogelijke gebreken in de installatie aan het licht komen. Thermografische onderzoeken, waarbij de installatie op basis van hoge temperaturen wordt onderzocht, behoren ook tot onze specialiteiten. Samenwerkingsverbanden met grote verzekeringsmaatschappijen zijn reeds gesloten, om zo voor opdrachtgevers een op maat gemaakte oplossing voor te dragen om de installaties na afronding van de keuring zodanig aan te passen,dat deze voldoen aan de gestelde eisen van de verzekeringsmaatschappijen. Richting onze opdrachtgevers werken wij zo transparant mogelijk door gebruik te maken van vaste eenheidsprijzen per m² BVO of aantal gereedschappen.

Het betreft de volgende keuringen die wij kunnen uitvoeren:
NEN 3140 keuringen (installaties en arbeidsmiddelen);
– NEN 1010 keuringen;
Thermografische inspecties;
– Solar metingen.

Inspecties van elektrische installaties is ons ding, neem voor een nadere uitleg contact op met onderstaand contactpersoon of vul het contactformulier in.

Meer informatie inspecties en keuringen:
telefoon  +31 299 41 66 41

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.