Maru Elx daglichtregeling systeem

Bespaar tot wel 50% met het Maru Elx daglichtregeling systeem!

Het gepatenteerde Maru ELx systeem is een daglichtregeling voor bestaande lichtlijnen in een industriële omgeving. Het systeem onderscheidt zich van de dimsystemen door de verlichting stap voor stap daadwerkelijk uit te schakelen. Naarmate er meer daglicht de werkvloer bereikt zal het Maru ELx systeem per lichtlijn in drie niveaus de verlichting uitschakelen. Het Maru ELx systeem verzorgt dus geheel automatisch het verlichtingsniveau op de werkvloer en daarmee kunnen grote besparingen aan energie en kosten worden gerealiseerd.

Kortom, een snelle installatie, relatief lage investering, korte terugverdientijd en grote energiebesparingen worden door het Maru Elx systeem behaald.

Energie investeringsaftrek
Het Maru ELx systeem komt in aanmerking voor de EIA regeling. Deze regeling is bedoeld voor ondernemers die investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie. Op de website van het Ministerie van Economische zaken is meer informatie te verkrijgen over de EIA regeling.

Bestektekening
Via onderstaande link kom je bij de bestektekening van het Maru Elx daglichtregeling systeem. De Stabu bestektekening is uitermate geschikt voor directe toepassing in onder andere bouwtekeningen.
Maru Elx bestektekening

Meer informatie Maru Elx systeem:
telefoon  +31 299 41 66 41

Klik hier voor de productfolder van het Maru Elx daglichtregeling systeem.

Onderstaand een praktijkvoorbeeld van een geïnstalleerd Maru Elx daglichtregeling systeem.
Het principe van het systeem wordt door onze technische sales managers op locatie toegelicht door middel van een demonstratie.Voor meer informatie over het Maru Elx daglichtregeling systeem, vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Informatie Elx daglichtregeling systeem

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.