Besturing- en energietechniek

Maru Systems is gespecialiseerd in besturing- en energietechniek

Alleen door proces- en klantgericht denken kan een goed geautomatiseerd systeem ontstaan. PLC logica speelt binnen deze industriële automatisering een belangrijke rol. PLC’s en besturingspanelen zijn dan ook niet weg te denken in de hedendaagse industriële automatisering.

Een PLC besturing kan met behulp van  binnengekomen data bepaalde uitgangen, machines of andere elektrische  apparaten aansturen. PLC´s spelen een grote rol binnen de industriële  automatisering: zo worden veel machines aangestuurd met behulp van PLC’s  . Van machineaandrijving tot temperatuurregeling.

Als Alpha partner van Siemens is Maru Systems een betrouwbare partner met veel kennis en ervaring om de juiste PLC’s voor de opdrachtgever te maken.

De Siemens ALPHA + partner is een onafhankelijke paneelbouwer die energieverdeelsystemen bouwt voor de installatiebranche. De Siemens ALPHA partner is een installateur met een eigen paneelbouwafdeling.
De Siemens ALPHA + en ALPHA Partner is, als gecertificeerd paneelbouwer, in staat en bevoegd zelfstandig ALPHA en SIVACON S4 verdeelsystemen te ontwerpen, te calculeren en volgens de daarvoor gestelde eisen en normen te bouwen, te testen en op te leveren.

Een voorbeeld hiervan is een opgeleverde Freesmachine, zie video.

Onlangs heeft Siemens enkele referenties van Maru Engineering gepubliceerd, kijk hier voor meer informatie.

Siemens logo

Meer informatie Maru Engineering:
telefoon  +31 299 41 63 03